18 dic 2019, 7:54

Пеперудено 

  Poesía » De amor, Filosófica
773 5 3


Живота си превърнах в календар.
В един безкраен пясъчен часовник.
И чакам, сякаш като в малка гара - 
последен влак, но най-любовният... 
Защото знам, че съществуваш истинска 
Не си създадена от мойте блянове. 
Не можех същата да те измисля. 
Ти по си хубава от стих на Яворов. 
И ме вълнуваш денонощно. Пеперудено. 
Така, че нямам мира. От страстта ти. 
Повярвай, колко много ще е хубаво, 
да оживеем двамата в реалността... 
Но виждам само как запълвам листите. 
Със мирис на мастило и на зима. 
А ти ужасно винаги ми липсваш, 
но е прекрасно всъщност, че те има... 

 

Danny Diester 
(Стихопат.) 

 

 

 

 


 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога късната любов е най-красивата... Като този стих!
  • Прекрасно е,че теб те има тук,Дани.
  • Но виждам само как запълвам листите.
    Със мирис на мастило и на зима.
    А ти ужасно винаги ми липсваш,
    но е прекрасно всъщност, че те има...
Propuestas
: ??:??