8 abr 2010, 22:08

Пеперудено сърце 

  Poesía » Otra
818 0 2

Пеперудено сърце

 

 

Във тих и тъжно странен ден

вълните на живота те изхвърлят

на нечий бряг - печален и студен -  

във самотата щастие да търсиш.

 

 

Разрухата изпълва твоето съзнание,

оставаш сам и мрачен, и злочест,

остава да разгърнеш скритото послание

и силата на мисълта да разбереш.

 

 

Във странни бури и неясни очертания

откриваш в себе си стремежа за живот,

излюпваш се и с пеперудените пламъци

разрухата в крила подреждаш - със любов.

 

 

Изчезва какавидената ти обвивка -  

отлиташ днес към нови брегове

и хората даряваш със лазурната усмивка

на пеперуденото си сърце.

© Сис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пеперудена нежност, въпреки тъгата!!!
    Прекрасно е!!!
  • Много е хубаво. Много точно си описала лутанията на човек преди да намери душевен покой. "Във странни бури и неясни очертания

    откриваш в себе си стремежа за живот"
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??