21 oct 2012, 15:50

Пеперуди 

  Poesía » De amor
714 0 0

Защо не искат да си идат

онези пеперуди, които пърхат в мен,

изгубих цялата си гордост за едно "здравей",

а дори не получих отговор...

 

Силна съм, защото зная слабостите си,

а моята слабост си ти,

след толкова излъгани очаквания

аз пускам пеперудите на свобода...

© Нели Радичкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??