Oct 21, 2012, 3:50 PM

Пеперуди 

  Poetry » Love
734 0 0

Защо не искат да си идат

онези пеперуди, които пърхат в мен,

изгубих цялата си гордост за едно "здравей",

а дори не получих отговор...

 

Силна съм, защото зная слабостите си,

а моята слабост си ти,

след толкова излъгани очаквания

аз пускам пеперудите на свобода...

© Нели Радичкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??