Приятелки.. бутилка вино, празна
от търсене и размисли за любовта.
Час по-късно те отварят втора
и накрая ражда се това:
Перфектният мъж трябва да е 1,80 поне,
с токчета до него да се излгежда добре.
Тялото му да е спортно - бицепси, плочки,
да обича на фитнес често да ходи.
По професия - скъпоплатен,
охрана, футболист.. най-вече биснезмен.
Колата трябва да е нова, серия последна,
голяма, кожена, бърза и модерна.
Интереси - от всичко по много,
главно - да харесва всичките молове.
Приятели.. бутилка уиски преполовена,
изречени безброй думи за любовта.
Влизайки в тема дълга и двусмислена
си измислиха перфектната жена:
Трябва да им стегнато тяло! -
дупе, гърди, крака.. от всичко по "малко".
Професия - секси домакиня -
по бельо да чисти и готви, когато той се прибира.
Задължително да е красива без грим
и да знае нощните трикове до един.
Интереси - всичко, каквото той обича
по мнения да си приличат.
На втората чаша се раждат перфектните
и след третата за тях се забравя.
След коя по ред идват истинските/свестните?
Или грамажът не Ви го позволява?
© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados
Перфектни няма, а ''най'' един човек става, само щом се влюбиш в него.
Поздравления за произведението, допада ми