25 ene 2006, 20:34

Песен 

  Poesía
743 0 5
Черната стая

Прегръщам всичко в тази стая,
което ти докосваше преди и спомням си
как с пръсти ти чертаеш
след мойте стъпки, своите мечти.

Докосвам аз стъклото заскрежено
и чака тихо моята ръка
пак твойте пръсти нея да обгърнат,
и двамата да разтопим леда.


Пр:Изчезна ти в мъглата се удави.
Завинаги затвори топлите очи,
а аз оставам,до края си ще пазя
стаята на нашите мечти.

Открадна те земята тъй коварна,
а тялото ти в мрака го зави
така,че аз да спра да те целувам,
а стаята във черно я обви.


Във всеки ъгъл аз сълза ще сложа
и всичко с болка ще покрия тук.
Щом няма те да ме прегръщаш нощем,
по-добре е да умра от студ.

Прегръщам всичко в тази стая,
което ти докосваше преди
и мъката ми моли непрестанно,
от мойте сълзи пак да се родиш.




© Инчето Линчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно, но хубаво. Браво и от мен!
  • Хубава песен, Калинче! Браво!
  • Благодаря за коментарите и оценките! Дени, музика по тази песен и в момента работим върху нея, но не зная дали ще успея да я кача в сайта.Иначе звучи добре.
  • Браво!много ми хареса :о)...6
  • Много ми харесва, само че има малко правописни грешки иначе перфектно btw защо не го запишеш с мелодия и не го пуснеш в "Музика"
    любопитно ми е как ще звучи с мелодия
Propuestas
: ??:??