16 ago 2012, 10:07

Песен 

  Poesía » De amor
514 0 2

Песен

 

Искаш с мен да споделиш

моминската ми, ти, постеля?...

Помисли! Да не сгрешиш!?!

Какво ни свързва и разделя?...

 

                  Чувството?... Та то е птица -

                   ту долита, ту отлита...

                   Приласкаеш го и каца

                   на рамото ти гласовито...

 

                  Младостта ни е до време

                  и животът не е лесен,

                  но останеш ли до мене

                  свършва... и започва ПЕСЕН!

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??