24 mar 2022, 21:36

Песен на сърцето 

  Poesía » Civil
260 0 0

Песен на сърцето
 

Всеки път, някъде отвежда
до търсене на обич и желания,
не случайно някъде ни среща
до потъване в илюзии от мечтания. 

 

И пак нахлува в неслучайни грешки
посред зима болката да сгрее,
да прегърне някого, човешко е
в търсенето през това безвремие!

 

Без да пита следва си посоката
да изплуват страх и обещания,
по - влюбено скача от преди
да излекува старите предания.

 

Събира си частиците изгубени
по трънливите незнайни пътища,
от спомени в които е изгубило 
цялостта, през всички земни сънища.

 

Потънало в мрака в себе си навътре
сърцето правилния път намира,
опитност е търсило чрез грешките -
Да пее на своята сърдечна лира!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??