29 feb 2012, 10:09

Песен от мен 

  Poesía » De amor
746 0 0

Седейки насаме с мислите си,
не се ли питаш понякога как съм?
Нищо ли в дните ти
не носи песен от мен?
Толкова ноти създадох,
вдъхнах им толкова много живот,
толкова много спомени...
Никак ли до теб не достигат
понякога. Или... мислейки,
преглъщаш тежко и
оставаш приглушен с тях,
докато отминат....

 

© З. Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??