12 sept 2017, 9:49  

Песен в ритъм 

  Poesía » De amor, Verso libre
386 0 2

Чуваш ли гласа на тишината?

Шепотът ѝ сбира минало и бъдеще

в твоята вяра.

Само звукът на щурците и жуженето на пчелите

те водят към реалността.

Докосваш нежността на  живота и природата,

която те създава.

Песента на птиците гали сърцето и се превръща

 в ритъм.

Животът в изобилие люлее радостта,

вярата в доброто се настанява в душата ти.

Ти започваш да преливаш от чувства и емоции,

които те водя по непознатите друми.

Очакваш мечтите да литнат, песента да прелее любовта

в гърдите ти и към всичко, което докосва мълчанието.

С охота прелиташ в бъдещето, в утрешния ден

заедно с идилията за един живот, който всеки заслужава.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??