23 may 2010, 20:18

Песен за нас 

  Poesía » Otra
535 0 0

Небето последните сълзи отрони

На земята то ги подари

Грохотът замлъкна

Мълниите изгаснаха

Нощта в тишина се разтопи

И само щурците пееха

Пееха за празното небе

Пееха за мократа земя

Пееха за нас...

Тези които в нея лежахме...

 

23.05.2010

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??