9 ago 2011, 12:19

Песен за трола 

  Poesía » Otra
627 0 0

 

 

Под дърво или под камък,

я под маса, я под стол,

звяр се крие никак малък - 

младолик дървесен трол.

 

Той душата ти изпива

и не спира за почивка.

После някъде се скрива;

подарява ти усмивка.

 

Тебе тролът те нападна,

ти от трол си опетнен.

Май си паднал в клопка гадна!

Братко, има ли проблем?

 

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??