Под дърво или под камък,
я под маса, я под стол,
звяр се крие никак малък -
младолик дървесен трол.
Той душата ти изпива
и не спира за почивка.
После някъде се скрива;
подарява ти усмивка.
Тебе тролът те нападна,
ти от трол си опетнен.
Май си паднал в клопка гадна!
Братко, има ли проблем?
© Сандостен Калций All rights reserved.