11 nov 2006, 16:22

ПЕСЕНТА 

  Poesía
539 0 3

 

 

Кени Роджърс и Доли Партън

нежни думи редят в нощта

какво сърцето човешко приема

за най-свиден дар на света.

Да подариш обич – какво означава:

Сбъдваш мечта или те лъхва смъртта,

защото без отговор светът е пустиня,

а с „Обичам те!” – рай за двамина,

рай необятен, свиден и мил -

защото всеки от нас

от и за обич се е родил.

В нощта слушам  тяхната песен

и в главата ми блуждае въпрос –

Аз как мога да разбера

кой и кога ми пожела

търсенето на обич

да е прокоба

или само - моя съдба?

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??