25 mar 2022, 16:46

Песента на човека 

  Poesía » Otra
145 0 0

Една песен, която остарява с мен, 
един глас, който дните не познава,
пробуждат у човека - нищо всичко.

 

И той с ниския си ръст за звездите се захваща,
и дори планетата леко поклаща. 
Уви тъкмо се извисява в Космоса и песента с последен дъх сбогом изрича.

 
Поваля се тогаз човека стигнал почти до всичко и осъзнава, че той е нищо. 

© Ellie Adil Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??