10 jun 2009, 15:27

Песента на щуреца 

  Poesía » Otra
1843 1 26

Посвири ми, щурче,
твоята влюбена песен,
малко, тъжно момче
в своята сребърна есен.

Аз прегъвам крак
до теб да приседна,
ще остана така
до Зорница последна.
И
притихвам
стаена
сама под звездите,

с песента упоена,

с любовта на щурците.

Клони свежда върба

за целувка с реката,

свириш с тъжна душа-

орис позната.

Композитор велик,

в самотата прописал,

а в сърцето - лист с ноти,

песента си записал.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??