15 jul 2007, 20:39

Песента на вятъра 

  Poesía
729 0 1
Песента на вятъра - буря притихнала.
Виещи вълци, потрепват очи...
Звездни сънища, напоени с мечти....
Тишината в стъблата свисти.

Земята преви се в дъжда.
Спящи пътища зъзнат в нощта.
Тръпнещи плахи цветя,
зажаднели за капка роса.

Бягащи сенки - думи приседнали;
погледи впити - небесна дъга;
в тихо очакване морни тела...
Песента на вятъра - вик за жена.

© Саша Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??