2 nov 2007, 14:18

Песента за битката 

  Poesía » Otra
562 0 4
Пореден, коварен удар - под колана,
Сатаната брои - публиката смълчана.

Нок даун... но не съм победен,
че още - сили и дързост има в мен.

Обратно в ринга с непокорство и бунт,
готов съм аз, за следващия рунд.
До болка стискам, юмрука - корав,
за светкавичен - десен прав.

И зная - смъртта не ще победя,
но още веднъж бледата и сура ще насиня.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??