2.11.2007 г., 14:18 ч.

Песента за битката 

  Поезия » Друга
561 0 4
Пореден, коварен удар - под колана,
Сатаната брои - публиката смълчана.

Нок даун... но не съм победен,
че още - сили и дързост има в мен.

Обратно в ринга с непокорство и бунт,
готов съм аз, за следващия рунд.
До болка стискам, юмрука - корав,
за светкавичен - десен прав.

И зная - смъртта не ще победя,
но още веднъж бледата и сура ще насиня.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??