19 oct 2011, 12:42

Пещера 

  Poesía
315 0 3

Пеперуден карнавал сред

грозде и вино.

Прилепи спят и сънуват летене.

Райско пръскало от вода и пяна,

звуци от тръстикова флейта,

стъпки на души и пръсти

върху скала от варовик

изписват името ти върху

стъкло от сталактит.



© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??