Пеперуден карнавал сред
грозде и вино.
Прилепи спят и сънуват летене.
Райско пръскало от вода и пяна,
звуци от тръстикова флейта,
стъпки на души и пръсти
върху скала от варовик
изписват името ти върху
стъкло от сталактит.
© Ваня Иванова Всички права запазени