Песни и сезони
Ураган и буря, нежност и море,
събуждам изгреви в душата.
Достигам други, нови върхове,
догонвам вятъра в стъклата.
Бяга времето, не спира да боли,
болка от отминали любови.
Сълзите се превръщат във мечти,
надежди нови без окови.
Икона свята, хляб насъщен,
докоснати мечти и нощи неми.
Сълзи, превърнати в мечти,
преплитат песните в сезони.
18.09.2010г.
Галина Москова
© Галина Москова Todos los derechos reservados
болка от отминали любови."
Бяга есен след лятото винаги
и в очите си носи цвета на тъгата...
И най-страстната обич минава през зимата
оживее ли в нейните стъпки поникват цветя...
Поздравления!