4 dic 2009, 13:53

Песничка 

  Poesía » Otra
704 0 15

Една звездна пътека.
И към залеза сви.
Нейде много далеко
тръгна малкият син.

Ни дори се сбогува,
нито нещо си взе.
Ей така - отпътува.
И не каза къде.

Месец мина не мина,
чу се приказка, че
някъде в Палестина
се родило момче.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??