14 jun 2020, 14:34

Песничка без ноти 

  Poesía » De amor
714 1 3

Следобедният дъжд

премина изведнъж.

Изкъпан пак градът е заблестял.

От капка отразен,

прицелил се е в мен

слънчев, заслепяващ ме кинжал.

 

Следобедно кафе

в следобедно бистро.

Следобедно задрямал котарак.

Напитката ми днес

поднася я с финес

момичето със устни като мак.

 

А бучки захар – две.

Достатъчно, добре!

Лъжичката в кафето се върти.

На листчето с късмет –

,,Целувка точно в пет!"

И как позна!? Отсреща припкаш ти!

© Vasil Ivanov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??