10 dic 2006, 20:11

Песните, които... 

  Poesía
711 0 12
Песните, които...

Сплетох плитка от музика,
от топъл глас и от спомени,
навих я в тежка корона,
поставих шнола от корени.

И тихо в мене прозвъннаха
живи, истински трепети
и сълзи, болки поглъщани
от гладкото на ръцете ти.

И се разлитат посоките,
помахали бавно за сбогом,
но всичко е цяло във нотите –
заспали от недокосване.

Ще оживяват в годините,
от самотата повикани...

© Доли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??