6 nov 2008, 0:40

Пет лева залепи на челото ми 

  Poesía » De amor
907 0 25

 

 

Вихрят ли те

моите страсти

нестихващи,

гладни

и

жадни.

Като светкавица

ли те ослепяват,

Теб -

живеещият

все без мен.

Като нестихващ гръм

боботят

фоейверките

на душата ми.

Пиявици

в тялото ти дълбаят

незарастващи дупки.

Морска сол съм им сипала -

да ти бражди дълго.

Улавяш ли

космичните сигнали

на любовното ми изкуство.

Чучулигово ято

съм изпратила

на ухо да ти пеят.

Пет лева

залепи на челото ми -

да ти върви

в живота

по песен.

Хайде, събуди се,

ставай,

безОбичен -

сервирала съм ти закуска,

с енергийна закваска

забъркала съм ти

пир

от огнени чувства.

 

 

 11 август 2001,  Карлови Вари

 

Най-добрият-Тина Търнър

 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??