Днес всички имаха ужасен ден.
Иванчо настъпи дунапрен.
Саманта и Мария караха велосипед
и се претърколиха с главата напред.
Петър започна да учи, но не успя.
Прочете два реда и после заспа.
Мишо започна да пише песен,
но не откри рима на думата ''чудесен''
В края на деня се събрахме за игра,
ала бяхме само половината деца.
Мен пък ме налегна грип ужасен.
Няма да излизам, много е опасен!
© Станислава Проевска Todos los derechos reservados