30.12.2012 г., 12:02 ч.

Петък 13-и 

  Поезия » За деца
366 0 0

Днес всички имаха ужасен ден. 
Иванчо настъпи дунапрен.
Саманта и Мария караха велосипед

и се претърколиха с главата напред.

 

Петър започна да учи, но не успя.
Прочете два реда и после заспа. 

Мишо започна да пише песен, 

но не откри рима на думата ''чудесен''

В края на деня се събрахме за игра,
ала бяхме само половината деца.
Мен пък ме налегна грип ужасен.
Няма да излизам, много е опасен!  

© Станислава Проевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??