28 sept 2012, 21:36

Пиано с твоето име 

  Poesía » De amor
1066 0 6

Отивам на разходка в гората.

Облягам се на някой бор

и викам твоето име.

После отсичам дървото

и правя пиано от него.

Ала хората го чупят,

защото не свири

музиката, която искат.

Тогава пак отивам в гората

и отсичам ново дърво.

Но историята се повтаря...

и повтаря...

Вече не правя пиана

за любовта ми,

защото вятърът свири 

през клоните твоето име.

А аз живея в гората.

 

© Руска Рулетка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??