Отивам на разходка в гората.
Облягам се на някой бор
и викам твоето име.
После отсичам дървото
и правя пиано от него.
Ала хората го чупят,
защото не свири
музиката, която искат.
Тогава пак отивам в гората
и отсичам ново дърво.
Но историята се повтаря...
и повтаря...
Вече не правя пиана
за любовта ми,
защото вятърът свири
през клоните твоето име.
А аз живея в гората.
© Руска Рулетка Все права защищены