Идва като лавина
от звук
от ръба на света -
далечно, непознато
познато усещане -
вечерна пиетà
да вдишвам,
да поглъщам,
да усещам,
да пия стихия -
тъга и сладост,
експлозия
от ръб поочукан,
износен -
опирам се там,
пиша за теб и
дишам
с пиетà...
© Дима Todos los derechos reservados
от ръб поочукан,
износен -
опирам се там,
пиша за теб и
дишам
с пиетà..."
Страхотно е! Възхищавам ти се!