17 ago 2018, 9:29

Пирин е омагьосана земя! 

  Poesía
670 2 0

Величествена красота, неземна!

Със снежни върхове през август...

С борове, векове познали.

Със стари къщи, пътища, дъбрави...

Пирин е омагьосана земя!

Чийто крак

пристъпи, там остава!

Живее там - в таз вечна планина!

Душата и сърцето - завинаги остават!

Дори, като те срещне твоят морски бряг!

И те опръска със солените си сълзи!

Когато нощем падне онзи мрак,

все още ще усещаш пак...

Духът балкански!

Пиринско безсмъртие!!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??