24 may 2018, 9:41

Писмеността 

  Poesía
252 0 1

Писмеността ни
е тази, която ни
в трудности храни!

 

Тази, която ни
в трудности храни, е
писмеността ни!

 

...............................................

 

мрак бе като в рог
но чрез Светѝте Братя
озарѝ ни БОГ

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??