24.05.2018 г., 9:41 ч.

Писмеността 

  Поезия
253 0 1

Писмеността ни
е тази, която ни
в трудности храни!

 

Тази, която ни
в трудности храни, е
писмеността ни!

 

...............................................

 

мрак бе като в рог
но чрез Светѝте Братя
озарѝ ни БОГ

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??