Все още чакам отговор
на онова писмо,
което ти изпратих не по пощата;
което рее се във синия простор
и морските вълни нашепват в нощите.
Това писмо, което не написах
на лист, а право в небесата,
което шепнех тихичко на бриза
и го гравираха на чайките перата.
Това писмо, което и звездите
бродират над земята всяка вечер,
и скрито във памука на вълните,
е ту насред брега... ту е далече.
Това писмо, което си получила
или до тебе не е стигнало изобщо,
но без да знам какво му се е случило,
аз чакам твоя отговор все още...
© Кавалер Todos los derechos reservados