24 nov 2012, 12:58  

Писмо 

  Poesía
558 0 2

Песъчинка радост

в моята пустиня утаиха

твойте светещи слова.

Заключиха усмивка

в крайчеца на устните -

окъпани в дъха.

Водите влачат нашето мълчание

и все ни теглят към очите -

последният ни пристан верен.

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??