19 sept 2010, 17:32  

Писмо 

  Poesía » Otra
531 0 6

 

Умърлушени гълъби бавно ходят
по нажежените камъни в парка.
Във пресушени фонтани
се къпе следобедът жарък.
Над изгоряла трева
най-нечакано с лист от дървото
есента се разписва,
че навярно до месец ще дойде.

 

 

Публикувано в:

  • Бунтарите 2012-11-04 07:54:10

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??