19 сент. 2010 г., 17:32  

Писмо 

  Поэзия » Другая
527 0 6

 

Умърлушени гълъби бавно ходят
по нажежените камъни в парка.
Във пресушени фонтани
се къпе следобедът жарък.
Над изгоряла трева
най-нечакано с лист от дървото
есента се разписва,
че навярно до месец ще дойде.

 

 

Публикувано в:

  • Бунтарите 2012-11-04 07:54:10

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??