23 mar 2016, 7:56

Писмо до дядо Йоцо 

  Poesía
422 0 5

Не ми искай очите,
няма какво да видиш.
Половината са зрители,
а останалите са гниди.

 

Зрителите роптаят,
но като в селска кръчма.
Гнидите си нехаят
и нов живот си поръчват.

 

Всичко е търговия,
няма любов и чувство.
Мъчат се да затрият
всичко що е изкуство.

 

Партиите са тези
дето душат и мачкат,
истински главорези,
роби на тлъсти пачки.

 

Не ми искай очите,
че от сълзи мержелеят.
Превземат ни бежанците
и по-добре си живеят.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??