28 ago 2013, 21:31

Писмо до моята любима 

  Poesía » De amor
1866 0 6

 

                                                      ПИСМО ДО МОЯТА ЛЮБИМА

                                                              на Берегинюшка

 

                               По пътеки, осветени от луната, всички водещи към мен -

                               усещах радостта, която носиш, за утрешния светъл ден.

                               Събуден от твоята нежност, след тъжна и дълга тишина,

                               отново почувствувах до болка колко е красива любовта.

                                                                                                    АС

 

                                                      Не съм те търсил по света,

                                                      защото  знаех, че те има!

                                                      Аз познавах вече твоята душа,

                                                     не знаех само твоето име.

 

                                                     Знаех, че ще ме  обичаш много!

                                                     Знаех, че и аз ще те боготворя.

                                                    И ти дойде - изпратена от Бога,

                                                    за което ти благодаря.

 

                                                   В живота ми се вписа неусетно,

                                                   леко, тихо, без много шум,

                                                   без музика, маршове и песни,

                                                   но с много радост, усмивки и плам.

 

                                                   Вълнуват ме твоите милувки

                                                   и усмихнатите ти очи,

                                                   а твоите нежни целувки

                                                   пробиват сърцето ми като стрели.

 

                                                   Благодаря ти, че те има, мила,

                                                   че си близко до мен - благодаря!

                                                   Обичам те, моя любима!

                                                   Я  люблю тебя!

                                                                                      2013

© Асен Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??