Ти, прекрасно сърце,
изпълнено с пролетна обич.
Пиша до теб, чисто небе,
което плени мечтите ми.
Обичам те, нали знаеш.
Пее сега и моето сърце.
Към слънцето ярко
протяга ръце.
С чувства пламтящи
заливаш света.
Ето ни в една лодка,
в бурния океан
на любовта.
В теб рози цъфтят,
с обич напоени.
Ти си безкраен копнеж
и правиш ни окрилени.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
Твоята душа , Васко , е красива пеперуда,
рееща се в простора, търсейки най-красивото цвете.
С много обич, нежни поете.