Nov 25, 2007, 12:23 PM

Писмо до сърцето ти 

  Poetry » Love
708 0 5

Ти, прекрасно сърце,

изпълнено с пролетна обич.

Пиша до теб, чисто небе,

което плени мечтите ми.

Обичам те, нали знаеш.

Пее сега и моето сърце.

Към слънцето ярко

протяга ръце.

С чувства пламтящи

заливаш света.

Ето ни в една лодка,

в бурния океан

на любовта.

В теб рози цъфтят,

с обич напоени.

Ти си безкраен копнеж

и правиш ни окрилени.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??