2 jul 2016, 0:54

Писмо до теб, любими мой... 

  Poesía » De amor
635 1 4

Писмо до теб, любими мой...

 

Колкото и банално да звучи...

Влюбих се в теб изгубено,

и безумно продължавам да се влюбвам,

и не знам какво да правя...??!-

 

Да го прошепна ли, да го изкрещя,

да го напиша или да го изпея...?!

 

Да те обичам, само това мога...

и не съм вярвала, че този ден

ще дойде, в който така влюбена

ще умирам от любов и в нея

само ще съм способна да живея...

 

Рисуваш ме, дишам те...

цветове изпълват душата ми...

нежната светлина в очите ти

да те видя как се усмихваш...-

за мен е всичко -  вяра и щастие...

 

Поглеждам към небето и

звездите виждам през деня,

лъчите през нощта...,

заспивам, а всъщност се събуждам...

 

Броя секундите, докато не те прегърна,

броя и целувките, но те нямат край...

 

Богатството и смисълът

на живота се крият в миговете

когато се огледам в слънцето, луната

и ти се отразяваш в мен, аз в теб...,

зашото твоето щастие е мое,

и моето твое...

 

Това е споделеността,

уж мечта невъзможна,

но когато се мечтае...

 

и за нея човек се бори

просто сбъдва се приказката

и превръща се в реалност...

 

Сърцето си открих в теб

и днес съм по - добра,

най - обичащата и обичана

най - щастливата жена...,

и роди се нов човек...!

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви сърдечно - Гавраил, Таня и Йоанче...!
  • .
    .
    ... този ден
    ще дойде, в който така влюбена
    ще умирам от любов и в нея
    само ще съм способна да живея...

    Изключително... Умееш да изразяваш най-красивата любов, Калия...
  • Много влюбено писмо!
    Сложила се цялата нежност и страст в него!
  • Любовта сама ще ти покаже какво да правиш.Вълната от чувства ще те отнесе където трябва.
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??