ПИСМО ОТ ОТВЪДНОТО
Братя задунайски,
в ада се живее райски…
Туй не е архипелаг ГУЛАК –
няма ни един простак…
Тук не са от кол и въже –
тук не може да се лъже!
Има тук какво да се яде –
никой не посяга да краде…
В ада никой не убива,
но и пачаври не забива…
Хубаво ни е на нас в ада,
че няма ешафод и клада…
Дома на ближния не пожелават –
с доноси не се предават…
От ада вий не се плашете –
живота на Земята оправете!...
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados