6.10.2011 г., 14:07 ч.

Писмо от отвъдното 

  Поезия » Хумористична
935 0 1

ПИСМО  ОТ  ОТВЪДНОТО

 

Братя задунайски,

в ада се живее райски…

 

Туй не е архипелаг ГУЛАК –

няма ни един простак…

 

Тук не са от кол и въже –

тук не може да се лъже!

 

Има тук какво да се яде –

никой не посяга да краде…

 

В ада никой не убива,

но и пачаври не забива…

 

Хубаво ни е на нас в ада,

че няма ешафод и клада…

 

Дома на ближния не пожелават –

с доноси не се предават…

 

От ада вий не се плашете –

живота на Земята оправете!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лили дано да си права !Мисля същото ,че и тук и там има Ад само че различен дано нашият да е хубав като твоя!Браво!
Предложения
: ??:??