15 feb 2011, 7:05

Писмо за Теб 

  Poesía
396 0 0

Неизпратено писмо са мислите сега,

адресирани до Теб, но така и не прочетени.

За това ги пиша на парче хартия,

да ги прочетеш, когато мен ме няма.

 

Тогава няма да съм тук,

но писмата ще са пак за Теб.

За никой друг!

 

Ако ги четеш, недей да плачеш,

сълзи лицето да не натъжават.

Аз ще продължавам да ги пиша,

а ти недей да плачеш!

© Веселин Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??