Неизпратено писмо са мислите сега,
адресирани до Теб, но така и не прочетени.
За това ги пиша на парче хартия,
да ги прочетеш, когато мен ме няма.
Тогава няма да съм тук,
но писмата ще са пак за Теб.
За никой друг!
Ако ги четеш, недей да плачеш,
сълзи лицето да не натъжават.
Аз ще продължавам да ги пиша,
а ти недей да плачеш!
© Веселин Петков Всички права запазени