18 mar 2011, 11:44

Писна ми! 

  Poesía » De amor
734 0 0

Писна ми от измамни чувства и лъжи,

искам нещо истинско,

искам да не ме боли!

 

Писна ми от краткосрочни връзки,

безсмислени дори,

искам пълноценна връзка с някой истински!

 

Писна ми да крия своите сълзи,

искам да се доверявам,

да обичам,

просто щастлива да съм, а с мен и ти!

 

Искам да ти кажа, че който и където и да си,

вече не издържам,

нуждая се от любовта ти

и помни,

 

за теб копнея,

за теб живея.

Търсиш ли ме ти?

Побързай, защото вече ПИСНА МИ!

© Елена Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??