14 dic 2022, 11:39

Писъмце до дядо Коледа 

  Poesía
265 1 11

Дядо Коледа! Знам, че си зает!

Но, много моля за здраве и късмет!

Разпръсни ги като сняг?

За всекиго да има в този свят!

И малко мозък прибави,

че празни български глави!

Само простотия в тях звъни!

Моля ти се, дядо благ!

Прекрачи и този праг!

България го заслужава!

Отдавна не си идвал тъдява!,

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??