Дядо Коледа! Знам, че си зает!
Но, много моля за здраве и късмет!
Разпръсни ги като сняг?
За всекиго да има в този свят!
И малко мозък прибави,
че празни български глави!
Само простотия в тях звъни!
Моля ти се, дядо благ!
Прекрачи и този праг!
България го заслужава!
Отдавна не си идвал тъдява!,
© Маргарита Ангелова All rights reserved.